Results 1 to 3 of 3

Thread: Broken Recharge Port

  1. #1

    Default Broken Recharge Port

    Hello all, i have a plug and play setup and the recharge port wires broke loose. The saber doesnt start up, is that because the recharge port needs to be connected in order for the unit to work? Just trying to figure out if thats the issue or if it goes deeper.

  2. #2

    Default

    Yup. If the wires are disconnected, nothing is going to happen.
    TCSS MODERATOR
    All n00bs READ these first (PLEASE)!!!:
    1. Forum Guidelines
    2. FJK’s “Down and Dirty” guide to Ohm’s Law

    "Yeah, yeah, I've heard it all before... you want blindingly bright, super loud, running 1138 blinkies off of the cheapest sound card you can find AND you want all of it to run on a battery the size of a dime, and run for a very, VERY long time. That one cracks me up every time..."
    My email: fjk_tcss@yahoo.com

  3. #3

    Default

    The recharge port is the hub of the angry pixies in your lightsaber. If the wires are off of it, the angry pixies cannot flow. Furthermore, if the wires are off of it, I highly suggest you wrap the ends of each wire with electrical tape so the angry pixies don't turn your saber into a pipe bomb. If you want to repair yourself, check out TCSS YouTube Channel for Madcow's wiring a recharge port video.


    "Let the past die."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •