Search:

Type: Posts; User: Mech63

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    270

    Last night I removed the switch wires and ground...

    Last night I removed the switch wires and ground for the switches. I used a jumper to go from act. to ground and aux. to ground. With the blade plugged in everything works great. I will replace all...
  2. Replies
    7
    Views
    270

    I have just tried the board out again after...

    I have just tried the board out again after charging battery even though it was at 4.08v. Pulled the killkey and it booted up fine and cycled through the fonts no problem. After a bit the board would...
  3. Replies
    7
    Views
    270

    18650/15 amp high discharge. It worked fine in...

    18650/15 amp high discharge. It worked fine in beginning after wiring everything up.
  4. Replies
    7
    Views
    270

    Last night I desoldered the switch and ground...

    Last night I desoldered the switch and ground wires. Cleaned up the pads with solder wick and checked the wires going to the switches. They look good. Also checked switches for momentary continuity....
  5. Replies
    7
    Views
    270

    In the CFX manual there is a voltage check...

    In the CFX manual there is a voltage check schematic. The pad just below and to the left of the motion sensor states 14v. However Erv just told me that value is actually 8.8v and will be updated in...
  6. Replies
    7
    Views
    270

    CFX voltage problem

    Hello all
    I finished the CFX install about two weeks ago and everything worked great. I started to use different profiles and the board started to act strange. It would not start up or would start...
  7. Replies
    6
    Views
    879

    Hey, Light Bringer I have another saber with the...

    Hey, Light Bringer
    I have another saber with the same settings, even some fonts louder and it has been going longer than the problem child. Both have the same speakers, Railmaster bass, one hilt is...
  8. Replies
    6
    Views
    879

    The speaker is in it’s own in closure. I printed...

    The speaker is in it’s own in closure. I printed a piece to put the speaker in and run the wires out the back to the board. The printed piece fits into the pommel. I tried the saber today and no...
  9. Replies
    6
    Views
    879

    Sound fluctuating

    Hello
    I have had a tcss hilt working great for a couple of months but the other day the sound went from loud to medium to almost nothing. 27mm Railmaster bass speaker. Battery is full, over 4v....
  10. Thread: SK6812 no light

    by Mech63
    Replies
    7
    Views
    2,129

    I found the problem. It was bad soldering skills....

    I found the problem. It was bad soldering skills. The ground between the Tru Drive and the main board must have broke down when I put both strips into play. Resoldered and everything is good. Thanks...
  11. Thread: SK6812 no light

    by Mech63
    Replies
    7
    Views
    2,129

    Yes, I am using a Keep Power protected 15 amp...

    Yes, I am using a Keep Power protected 15 amp high drain battery. I will have to look for shorts on the back of the strips but the only places would be at the joint and ends that I can see.
  12. Thread: SK6812 no light

    by Mech63
    Replies
    7
    Views
    2,129

    Hello and thank you for your response. I did...

    Hello and thank you for your response. I did insulate the tips and joints. I was very careful to not have any contact between the strips that would result in reverse polarity. I know this to be very...
  13. Thread: SK6812 no light

    by Mech63
    Replies
    7
    Views
    2,129

    SK6812 no light

    Hello all
    This is my first build so I have done a bunch of reading and have checked my work over multiple times. After I wired up the sound board it was time to test the SK6812 rgb strips. I tested...
Results 1 to 13 of 13